Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact 

Fysiotherapie4all Uden
Locatie Retraithehuis
Volkelseweg 30
5405 NA, UdenFysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Uden en de regio. Fysiotherapie Uden wil voor de patiënt kwalitatief goede behandelingen aanbieden, welke specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Dit kan nader worden geïllustreerd door het gegeven dat de praktijk top- en amateursporters de mogelijkheid biedt om op topniveau te revalideren onder sport specifieke omstandigheden, dit alles is gevestigd binnen het retraitehuis in uden.

Daarnaast is fysiotherapie Uden gespecialiseerd in revalidatie voor patiënten die conservatief behandeld worden en waarbij patiënten een operatieve ingreep hebben ondergaan. Op deze manier kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, nieuwe heup- of knieprothese, etc. Postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. Door alle faciliteiten, kunnen we de patiënt trainen tot een optimaal niveau. De kans op een recidief is hierdoor vele malen kleiner, dan wanneer er niet getraind wordt.


Onze locatie in Uden


Onze fysiotherapeuten te Uden

Leonie de Graaf

Leonie de Graaf fysio Uden

Leonie de Graaf is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar opleiding heeft ze de minor 'Sport Physiotherapy and Active Aging' gevolgd. Hierbij stond de niet zozeer sportfysiotherapie centraal, maar ook de gezondhied van ouderen. Naast haar opleiding heeft ze ook de cursus Medical Taping Concept gevogld en gebruikt deze technieken tijdens haar behandelingen.

Sinds 2014 is Leonie gestart met werken bij Fysiotherapie4all en is op dit moment werkzaam binnen de praktijken in Ede en Uden (Vestiging Retraitehuis). Naast haar baan bij Fysiotherapie4all is ze ook aangesloten als fysiotherapeute bij een voetbalteam.

 


Jacinthe Seegers

Jacinthe Seegers fysio Uden

Jacinthe Segers is in 2008 afgestudeerd aan de opleiding CIOS sport en bewegingscoördinator in Sittard. Na deze opleiding heeft ze ervoor gekozen om door te studeren als fysiotherapeut. De opleiding fysiotherapeut heeft ze succesvol afgerond op de Fontys Paramedisch Hogeschool te Eindhoven. Tijdens deze opleiding heeft Jacinthe de minor Manueel Therapeutisch Handelen gevolgd aan de HAN. Door deze minor heeft zij haar kennis kunnen verbreden in het behandelen van pathologieën van de wervelkolom. Verder heeft Jacinthe de curus Medical Taping Concept gevolgd.

Naast haar werkzaamheden bij Fysiotherapie4all geeft ze als vrijwilliger, elke zaterdagochtend in een wijksportclub, seniorengym. Dit doet zij, omdat ze naast het behandelen van orthopedische klachten veel affiniteit met de ouder wordende mens heeft. Jacinthe find het belangrijk dat de ouder wordende mens zo lang mogelijk zelfstandig actief blijft.


Fysiotherapie Uden is gevestigd op twee locaties: F.H.I.T.'s Uden en het Retraitehuis in Uden.

F.H.I.T.'s: Om gebruik te maken van fysiotherapie hoeft men geen lid te zijn van het sportcentrum. Door deze praktische ligging van de praktijk binnen de sportcentra’s, is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie de praktijk uitermate geschikt voor preventie- of revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten.

Retraitehuis Uden: Het retraitehuis is een woonzorgcentrum met verpleeghuis waar wij begeleiding bieden in het revalidatieproces van de bewoners. Naast de bewoners van het retraitehuis bieden wij ook u de mogelijkheid tot fysiotherapie in deze vestiging. Verder is fysiotherapie aan huis mogelijk indien gewenst(met verwijzing van huisarts of specialist). Deze locatie is uitermate geschikt voor de ouder wordende mens met complexe gezondheidssituatie, valpreventie en overige orthopedische klachten.