Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!

 

Contact 

Fysiotherapie4all Uden
Locatie Retraithehuis
Volkelseweg 30
5405 NA, UdenFysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Uden en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in knie-, heup-, rug-, schouder- en nekklachten en voornamelijk ouderenzorg (geriatrie). Fysiotherapie bij ons in Uden bieden we voor de patiënt kwalitatief goede behandelingen aan, welke specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Dit kan nader worden geïllustreerd door het gegeven dat de praktijk top- en amateursporters de mogelijkheid biedt om op topniveau te revalideren onder sport specifieke omstandigheden, dit alles is gevestigd binnen het retraitehuis in Uden.

Hier vind je passende fysiotherapie in Uden

Daarnaast is fysiotherapie Uden gespecialiseerd in revalidatie voor patiënten die conservatief behandeld worden en waarbij patiënten een operatieve ingreep hebben ondergaan. Op deze manier kunnen zij met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, nieuwe heup- of knieprothese, etc. Postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. Door alle faciliteiten, kunnen we de patiënt trainen tot een optimaal niveau. De kans op een recidief is hierdoor vele malen kleiner, dan wanneer er niet getraind wordt.


Onze locatie in Uden


Onze fysiotherapeuten te Uden

Lotte Verheijen

Lotte fysiotherapie Uden

Wij, Lotte Verheijen en Emilie Maas zijn de twee nieuwe fysiotherapeuten van fysiotherapie4all in het Retraitehuis in Uden.
Ik, Lotte Verheijen, ben 26 jaar oud. In februari 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut ben ik bij verschillende particuliere praktijken en instellingen werkzaam geweest en heb daar ervaring opgedaan met het werken met ouderen.
In september 2019 ben ik gestart met de Master geriatriefysiotherapeut. Tijdens de master ga ik mijn kennis en kunde rondom de geriatrie fysiotherapie vergroten.

 


Jacinthe Seegers

Mellanie fysio Uden

Ik, Emilie Maas, ben 22 jaar oud. Afgelopen juli 2019 ben ik afgestuurd aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen als fysiotherapeut. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan in zowel een particuliere praktijk als in het Radboud ziekenhuis. Sinds ik afgestudeerd ben, werk ik met verschillende soorten doelgroepen op meerdere plekken, waardoor ik een grote diversiteit aan klachten zie.


De fysiotherapie specialisaties in Uden

In elk van onze vestigingen beschikken wij over bepaalde specialismen waar onze fysiotherapeuten erg veel kennis over of ervaring mee hebben. Bekijk onze specialismen:


Retraitehuis Uden

Het retraitehuis is een woonzorgcentrum met verpleeghuis waar wij begeleiding bieden in het revalidatieproces van de bewoners. Naast de bewoners van het retraitehuis bieden wij ook jou de mogelijkheid tot fysiotherapie in deze vestiging. Verder is fysiotherapie aan huis mogelijk indien gewenst(met verwijzing van huisarts of specialist). Deze locatie is uitermate geschikt voor de ouder wordende mens met complexe gezondheidssituatie, valpreventie en overige orthopedische klachten.