Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

Contact

Fysiotherapie4all Heesch

Bel praktijk

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Heesch en de regio. Bij fysiotherapie Heesch zijn ‘Kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen binnen onze praktijk. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt.


Locaties in Heesch

Fysiotherapie Heesch is zowel gevestigd binnen Maximum Professional Health Club als binnen de Huisartsenpraktijk Hiemstra. Op welke dag in de week jij een afspraak hebt bij de fysiotherapeut is bepalend voor de locatie. Hieronder vindt u op welke tijdstippen de fysiotherapeut aanwezig is op de twee locaties:


1. Huisartsenpraktijk Hiemstra

Adresgegevens:
Hoogstraat 1a
5384 BJ Heesch

De tijdstippen waarop de fysiotherapeut aanwezig is binnen de Huisartsenpraktijk Hiemstra zijn:

Dinsdag- en donderdagochtend


2. Maximum Professional Health Club

Adresgegevens:
Graafsebaan 48
5384 RT Heesch

De tijdstippen waarop de fysiotherapeut aanwezig is binnen de Maximum Professional Health Club zijn:

Dinsdag- en donderdagmiddag
woensdagochtend

Om gebruik te maken van fysiotherapie dien GEEN je lid te zijn van het sportcentrum. Gedurende de periode dat u bij ons onder behandeling bent kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Maximum professional Health Club. Mocht u geen lid zijn van Maximum professional Health Club dan regelen wij dat jij kunt sporten voor u zonder extra kosten. Door deze praktische ligging van de praktijk binnen het sportcentrum, is naast de reguliere fysiotherapie behandelingen de praktijk uitermate geschikt voor preventie- of revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten.


De fysiotherapeuten in Heesch

Eelco Rip

Eelco Rip fysiotherapeut Heesch

Ivo 't Lam

Ivo 't Lam fysiotherapeut Heesch

 


In Heesch is fysiotherapeut Eelco Rip werkzaam. Eelco is 34 jaar en sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2014 bij Fysiotherapie4all in Heesch en Oss. Hij is gespecialiseerd in (oefen)therapie en training bij lagerugklachten en DryNeedling-therapeut. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de sportrevalidatie met name bij hardloop blessures en hockey. Voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.

Willem-Jan is manueeltherapeut (io), 32jaar en sinds kort in Oss en Heesch werkzaam in onze praktijk. De Orthopedisch Manueel Therapeut (OMT) is een specialist op het gebied van diagnostiseren en behandelen van stoornissen van het bewegingsapparaat. Orthopedische Manueel Therapie is een vorm van onderzoek en behandeling van functiestoornissen van gewrichten, spieren en zenuwen. Voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.

Eveneens kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, heupprothese etc. pre- en postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. De revalidatie training bieden wij veelal aan in toonaangevende sportcentra in de omgeving van Heesch, Oss en Berghem. Door de vestiging binnen de huisartsen praktijk hebben we een korte directe mogelijkheid voor overleg en bieden daarmee extra kwaliteit binnen uw behandeling.