Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!


Contact

Fysiotherapie 4all Heesch
Gildestraat 1C
5384 JC, Heesch


Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Heesch en de omliggende regio. Binnen onze fysiotherapiepraktijk in Heesch zijn ‘kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische patiënten waar we ons met name richten op ketenproblematiek. Onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen binnen het vak.

Afspraak verzetten of annuleren bij fysiotherapie Heesch? Klik hier


 

Locaties in Heesch

Fysiotherapie Heesch is sinds april 2019 gevestigd binnen het nieuwe gezondheidscentrum van Dr. Hiemstra. In het moderne centrum hebben we alle faciliteiten om optimale zorg te kunnen bieden. 


De fysiotherapeuten in Heesch 

Raoul van Gerven

fysiotherapeut Heesch raoul

 

Raoul van Gervenis in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut op de hoge school Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is direct begonnen als fysiotherapeut en masseur en zichzelf gaan richten op dry needling in het gehele lichaam met als specialisatie hoofd, hals en kaak. Voor zijn opleiding fysiotherapie heeft hij Sport en Bewegen Tilburg gestudeerd. Hij is nu nog steeds actief als personal trainer en is bekend met fitvak A, B, PT, radmilo soda en LAPT. Hierdoor heeft hij ervaring in coachen, voeding, revalideren en trainen.
In 2016 is hij zich gaan focussen op pijnvrije gewrichtsmobilisaties volgens het Mulligan Concept en op fasciale technieken zoals fisioscissione en cupping om m.n. fascie (huid/bindweefsel) en spieren te behandelen. In 2017 is hij zich gaan verdiepen in acute en chronische pijn middels TENS.

Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij fysiotherapie4all in Heesch, ik zal u proberen te helpen om uw pijn of doelstelling aan te pakken. Mijn doel is om u in de toekomst te helpen met echo en shockwave, wat zijn die van u?


 

Eelco Rip

Fysio oss Eelco Rib

 

 

In Heesch is fysiotherapeut Eelco Rip strong werkzaam. Eelco is sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2014 bij Fysiotherapie4All in Heesch en Oss. Hij is gespecialiseerd in (oefen)therapie en training bij lage rugklachten en hij is een dry needling-therapeut. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de sportrevalidatie met name bij hardloop- en hockeyblessures. Voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.


Willem-Jan Sonneveld

fysiotherapeut Heesch raoul

 

Willem-Jan Sonneveld is in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Meteen daarna is hij aan de slag gegaan in de praktijk. Via de praktijk is hij ook 2 jaar actief geweest binnen het betaald voetbal als fysiotherapeut. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de (sport)revalidatie. Naast zijn werkzaamheden binnen de praktijk heeft hij altijd les gegeven aan de opleiding fysiotherapie op de HAN. Hier heeft hij voor groepen gestaan binnen elke jaarlaag van de opleiding. Naast zijn studie fysiotherapie heeft hij zich gespecialiseerd in o.a. Manuele Therapie, Mulligan Concept, Dry Needling en diverse cursussen binnen de (sport)revalidatie. Vanaf 2017 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie4All in Berghem en in Heesch.


Wat is er mogelijk met fysiotherapie op onze locatie in Heesch?

Fysiotherapie Heesch is sinds april 2019 gevestigd binnen het nieuwe gezondheidscentrum van Dr. Hiemstra. In het moderne centrum hebben we alle faciliteiten om optimale zorg te kunnen bieden.  Binnen onze praktijk in fysiotherapie in Heesch zijn wij gespecialiseerd in de volgende gebieden en therapieën:


Neem contact op voor meer informatie

Eveneens kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisbandletsel, een hernia, heupprothese etc. pre- en postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. De revalidatie training bieden wij veelal aan in toonaangevende sportcentra in de omgeving van Heesch, Oss en Berghem. Door de vestiging binnen de huisartsen praktijk hebben we een korte directe mogelijkheid voor overleg en bieden daarmee extra kwaliteit binnen jouw behandeling. Heb je vragen over de verschillende soorten behandelingen? Neem dan gerust contact met onze vestiging voor fysiotherapie in Heesch op. Dit kan door te bellen naar 0412 – 404 035 of door ons contactformulier in te vullen.

 

Sfeerimpressie fysiotherapie Heesch

 

Fysiotherapie Heesch

 

Fysio Heesch