Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

Contact

Fysiotherapie 4all Heesch
Gildestraat 1C
5384 JC, Heesch


Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Heesch en de regio. Bij fysiotherapie Heesch zijn ‘Kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen binnen onze praktijk. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische patiënten waar we ons met name richten op ketenproblematiek. Onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en zijn up-to-date van de nieuwste ontwikkelen binnen het vak.


Locaties in Heesch

Fysiotherapie Heesch is sinds april 2019 gevestigd binnen het nieuwe gezondheidscentrum van Dr. Hiemstra. In het moderne centrum hebben we alle faciliteiten om optimale zorg te kunnen bieden. 

 


De fysiotherapeuten in Heesch

Eelco Rip

Eelco Rip fysiotherapeut Heesch

Ivo 't Lam

Ivo 't Lam fysiotherapeut HeeschIn Heesch is fysiotherapeut Eelco Rip werkzaam. Eelco is 34 jaar en sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2014 bij Fysiotherapie4all in Heesch en Oss. Hij is gespecialiseerd in (oefen)therapie en training bij lagerugklachten en DryNeedling-therapeut. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de sportrevalidatie met name bij hardloop blessures en hockey. Voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.

Willem-Jan is manueeltherapeut (io), 32jaar en sinds kort in Oss en Heesch werkzaam in onze praktijk. De Orthopedisch Manueel Therapeut (OMT) is een specialist op het gebied van diagnostiseren en behandelen van stoornissen van het bewegingsapparaat. Orthopedische Manueel Therapie is een vorm van onderzoek en behandeling van functiestoornissen van gewrichten, spieren en zenuwen. Voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.

Eveneens kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, heupprothese etc. pre- en postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. De revalidatie training bieden wij veelal aan in toonaangevende sportcentra in de omgeving van Heesch, Oss en Berghem. Door de vestiging binnen de huisartsen praktijk hebben we een korte directe mogelijkheid voor overleg en bieden daarmee extra kwaliteit binnen uw behandeling. 


Sfeerimpressie fysiotherapie Heesch

 

Fysiotherapie Heesch

 

Fysio Heesch