Fysiotherapie Breda


Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact 

Fysiotherapie4all Breda
Locatie Fitness4all
Allerheiligenweg 83
4834 TN Breda

Bel praktijk

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Breda en de regio. Fysiotherapie Breda bevindt zich in een medisch trainingscentrum. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om u op een zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens uw revalidatie. Heeft u graag persoonlijke training gedurende uw revalidatie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Door de aanwezigheid van het medisch trainingscentrum staat er altijd een deskundige fysiotherapeut voor u klaar. Onze praktijk is natuurlijk gespecialiseerd in de traditionele fysiotherapie, maar ook in de manuele therapie, dry needling therapie, en personal training.

Onze praktijk richt zich naast de traditionele fysiotherapeutische behandelingen ook op sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen.


Locatie

Fysiotherapie Breda is gelegen in het Ginneken in Breda en gevestigd op Allerheiligenweg 83. De praktijk is gevestigd in het zuiden van Breda en lig op ongeveer 10 minuten rijden van knooppunt St. Annabosch. Naast het pand bevindt zich een Aldi.

Komt u met de auto dan kunt u de auto parkeren naast te weg voor ons pand of op de parkeerplaats van de Aldi. Deze bevindt zich achter de Aldi. Daarnaast zijn er voldoende parkeergelegenheden voor uw fiets. Deze bevinden zich voor ons gebouw. Vanaf A27 kunt u het beste afslag 14 (Ulvenhout) pakken. En vervolgt u de weg richting Breda (N639). Op de eerste rotonde pakt u de eerste afslag. Op de eerste twee rotondes van deze weg pakt u de tweede afslag. Op de derde rotonde neemt u de eerste afslag. Ongeveer 500 tot 600 meter na de laatste rotonde vind u onze pand aan de rechterkant.

Naast het vervoer met de auto en fiets is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Ulvenhoutselaan ligt op ongeveer 200 meter afstand. Vanuit het centrum gaan er 9 bussen per uur naar deze halte toe. De bussen die hiernaar toe rijden zijn bus 3, 6, 7, 132. Vanuit het centraal station gaan er 5 bussen in een uur tijd naar de halte Ulvenhoutselaand. De bussen die hiernaar toe rijden zijn 1 en 132.

Bij binnenkomst kunt u zich, aan de rechterkant, melden bij de receptie. Hier kunt u aangeven met welke fysiotherapeut en hoe laat u een afspraak hebt. Het receptiepersoneel helpt u dan verder.


Fysiotherapeuten in Breda

Geert van der Burgt

Geert fysiotherapeut Breda

Geert van der burgt studeerde in 2006 af aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) en heeft aansluitend de opleiding fysiotherapie afgerond om uiteindelijk als fysiotherapeut aan de slag te kunnen.

Geert heeft op verschillende plekken en vlakken ervaring op mogen doen als onderandere praktijkmanager en fysiotherapeut binnen praktijk in Rosmalen, Rijen en 's-Hertogenbosch. Zo was Geert binnen het hoofdkantoor van 'Heijmans' verantwoordelijk voor de bedrijfsfysiotherapie en fitness.

Naast zijn ervaringen in de praktijk heeft Geert zijn kennis uitgebreid middels verschillende scholingen, zoals: Medische trainings therapie, Cardio Vasculair Risico Management, Diabetes 2, Klinimetrie, Arbeidsgerelateerde klachten & Triggerpoints, Manuele Technieken, COPD & Astma en Dry needling therapie. Geert zijn kijk op het menselijk lichaam is veranderd door Dry Needling Therapie. het combineren van deze behandeltechniek met het MDBB model zorgt voor hele nieuwe mogelijkheden binnen de fysiotherapie.

Geert is een fanatieke sporter, die met basketbal op eredivisie niveau getraind heeft en zelfs een jaar in Amerika heeft gebasketbald. Verder heeft hij al meer dan 15 jaar ervaring met krachttraining.


Joep Bussmann

Joep Bussmann fysiotherapeut Breda

Joep Bussmann is in 2014 succesvol afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Zijngrootste interesse ligt bij sportgerelateerde letsels. Tevens heeft hij het meeste ervaring met deze letsels. Tijdens de opleiding fysiotherapie heeft hij een minor ‘wetenschap in de gezondheidszorg’ gedaan. Hierbij heeft Joepeen onderzoek naar de fysiotherapeutische behandeling na traumatisch knieletsel uitgevoerd.

Naast dit alles is Joep veel met sport en voeding bezig. Naast fysiotherapeut werkt Joep ook in de Fitness in Breda.


Marjet Aerts

Marjet fysiotherapeut Breda

Marjet Aerts heeft in 2006 de opleiding 'Sportmassage' gevolgd en afgerond. Vervolgens is zij in 2008 begonnen met de opleiding 'Medische Kennis'en heeft deze succesvol afgerond.


Tijdens haar opleidingen heeft Marjet gewerkt als verzorger bij verschillende voetbalverenigingen. Hier heeft zij voornamelijk de revalidatietrainingen van spelers verzorgd.

De gezondheidszorg spreekt Marject heel erg aan. Dit is ook de reden dat ze ervoor gekozen heeft om het vak Fysiotherapie te gaan studeren. Ze studeerde af aan de Avans Hogeschool in Breda als allround fysiotherapeut en heeft daarna een verdieping in de wervelkolom en neurodynamica gevolgd. Tijdens de stage van haar opleiding fysiotherapie merkte Marjet dat haar passie bij fysiotherapie voor ouderen ligt. Door deze passie is ze momenteel bezig met de master Geriatrie.


Naast de zorg voor medische cliënten heerst er ook een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie, (sport)massages en medische testen is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van echografie en shockwavetherapie waardoor we klachten beter in beeld kunnen brengen en effectievere behandelmethoden in huis hebben.

Verder is het mogelijk bij fysiotherapie4all om in groepsverband te revalideren. Hierbij kunnen mensen met een chronische indicatie zoals artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma in groepsverband revalideren. Op deze manier is het mogelijk elkaar te stimuleren en steunen tijdens de revalidatie.