Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact 

Fysiotherapie4all Breda
Locatie Fitness4all
Allerheiligenweg 83
4834 TN BredaFysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Breda en de regio. Fysiotherapie Breda bevindt zich in een medisch trainingscentrum. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om u op een zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens uw revalidatie. Heeft u graag persoonlijke training gedurende uw revalidatie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Door de aanwezigheid van het medisch trainingscentrum staat er altijd een deskundige fysiotherapeut voor u klaar. Onze praktijk is natuurlijk gespecialiseerd in de traditionele fysiotherapie, maar ook in de manuele therapie, dry needling therapie, en personal training.

Onze praktijk richt zich naast de traditionele fysiotherapeutische behandelingen ook op sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen.


Fysiotherapie 4 All in Breda

Fysiotherapie Breda is gelegen in het Ginneken in Breda en gevestigd op Allerheiligenweg 83. De praktijk is gevestigd in het zuiden van Breda en lig op ongeveer 10 minuten rijden van knooppunt St. Annabosch. Naast het pand bevindt zich een Aldi.

Komt u met de auto dan kunt u de auto parkeren naast te weg voor ons pand of op de parkeerplaats van de Aldi. Deze bevindt zich achter de Aldi. Daarnaast zijn er voldoende parkeergelegenheden voor uw fiets. Deze bevinden zich voor ons gebouw. Vanaf A27 kunt u het beste afslag 14 (Ulvenhout) pakken. En vervolgt u de weg richting Breda (N639). Op de eerste rotonde pakt u de eerste afslag. Op de eerste twee rotondes van deze weg pakt u de tweede afslag. Op de derde rotonde neemt u de eerste afslag. Ongeveer 500 tot 600 meter na de laatste rotonde vind u onze pand aan de rechterkant.

Naast het vervoer met de auto en fiets is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Ulvenhoutselaan ligt op ongeveer 200 meter afstand. Vanuit het centrum gaan er 9 bussen per uur naar deze halte toe. De bussen die hiernaar toe rijden zijn bus 3, 6, 7, 132. Vanuit het centraal station gaan er 5 bussen in een uur tijd naar de halte Ulvenhoutselaand. De bussen die hiernaar toe rijden zijn 1 en 132.

Bij binnenkomst kunt u zich, aan de rechterkant, melden bij de receptie. Hier kunt u aangeven met welke fysiotherapeut en hoe laat u een afspraak hebt. Het receptiepersoneel helpt u dan verder.


Fysiotherapeuten in Breda

Geert van der Burg

Geert fysiotherapeut Breda

Geert van der burg studeerde in 2006 af aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) en heeft aansluitend de opleiding fysiotherapie afgerond om uiteindelijk als fysiotherapeut aan de slag te kunnen.

Geert heeft op verschillende plekken en vlakken ervaring op mogen doen als onderandere praktijkmanager en fysiotherapeut binnen praktijk in Rosmalen, Rijen en 's-Hertogenbosch. Zo was Geert binnen het hoofdkantoor van 'Heijmans' verantwoordelijk voor de bedrijfsfysiotherapie en fitness.

Naast zijn ervaringen in de praktijk heeft Geert zijn kennis uitgebreid middels verschillende scholingen, zoals: Medische trainings therapie, Cardio Vasculair Risico Management, Diabetes 2, Klinimetrie, Arbeidsgerelateerde klachten & Triggerpoints, Manuele Technieken, COPD & Astma en Dry needling therapie. Geert zijn kijk op het menselijk lichaam is veranderd door Dry Needling Therapie. het combineren van deze behandeltechniek met het MDBB model zorgt voor hele nieuwe mogelijkheden binnen de fysiotherapie.

Geert is een fanatieke sporter, die met basketbal op eredivisie niveau getraind heeft en zelfs een jaar in Amerika heeft gebasketbald. Verder heeft hij al meer dan 15 jaar ervaring met krachttraining.

 

Raymon Lodewijks

Raymon


Mijn naam is Raymon Lodewijks, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda sinds (2016), ik ben sinds die tijd werkzaam als fysiotherapeut bij fysiotherapie4all in Breda.

Tijdens mijn laatste jaar fysiotherapie heb ik de minor “wervelkolom” afgerond, tijdens deze minor heb ik mezelf verder gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van wervelkolom gerelateerde klachten. Ondertussen heb ik mijn kennis uitgebreid met 2 van de 3 dry needling cursussen.
Verder ben ik ook werkzaam bij Fitness4all Breda als personal trainer, fitnessinstructeur en groepslesinstructeur.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ben ik ook een fanatiek wintersporter (Skiën, snowboarden, snowbiken, enz). Volgend jaar wil ik mijn kennis uitbreiden met de cursus tapen volgens de 4xT methode en in 2020 wil ik beginnen aan de masteropleiding “Manueel therapie”.


Julie Vermeren

Julie Vermeeren fysio

Mijn naam is Julie Vermeeren, afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool in Breda sinds afgelopen Juni (2018), sindsdien ben ik dan ook werkzaam bij fysiotherapie4all in Breda. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor “studeren buitenland” gevolgd op Bonaire. Tijdens deze minor heb ik protocollen geschreven voor patiënten met een neurologische aandoening. Naast mijn werk als fysiotherapeute ben ik ook werkzaam bij Fitness4all Breda als personal trainer, fitnessinstructrice en groepslesinstructrice.

In mijn vrije tijd basketbal ik op niveau en ben ik ook vrijwillig fysiotherapeute van mijn eigen team. Ik hoop begin volgend jaar te beginnen met de dry needling cursus en hierna nog andere cursussen te volgen om mezelf te ontwikkelen.


Naast de zorg voor medische cliënten heerst er ook een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie, (sport)massages en medische testen is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van echografie en shockwavetherapie waardoor we klachten beter in beeld kunnen brengen en effectievere behandelmethoden in huis hebben.

Verder is het mogelijk bij fysiotherapie4all om in groepsverband te revalideren. Hierbij kunnen mensen met een chronische indicatie zoals artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma in groepsverband revalideren. Op deze manier is het mogelijk elkaar te stimuleren en steunen tijdens de revalidatie.