Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!

 

Contact 

Fysiotherapie4all Breda
Locatie Fitness4all
Allerheiligenweg 83
4834 TN BredaFysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Breda en in de regio. Wij bevinden ons in een medisch trainingscentrum. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens je revalidatie. Heb je graag persoonlijke training gedurende je revalidatie, dan bent je bij ons aan het goede adres. Door de aanwezigheid van het medisch trainingscentrum staat er altijd een deskundige fysiotherapeut voor je klaar. Onze praktijk is natuurlijk gespecialiseerd in de traditionele fysiotherapie, maar ook in de manuele therapie, dry needling-therapie en personal training. Onze praktijk richt zich naast de traditionele fysiotherapeutische behandelingen ook op sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen.

Afspraak bij fysiotherapie Breda verzetten of annuleren? Klik hier


Voor fysiotherapie in Breda kies je voor Fysiotherapie4All

Ons centrum voor fysiotherapie in Breda is gelegen in het Ginneken en gevestigd op Allerheiligenweg 83. De praktijk is gevestigd in het zuiden van Breda en lig op ongeveer 10 minuten rijden van knooppunt St. Annabosch. Naast het pand bevindt zich een Aldi. Kom je met de auto dan kun je de auto parkeren naast te weg voor ons pand of op de parkeerplaats van de Aldi. Deze bevindt zich achter de Aldi. Daarnaast zijn er voldoende parkeergelegenheden voor je fiets. Deze bevinden zich voor ons gebouw. Vanaf A27 kun je het beste afslag 14 (Ulvenhout) pakken en vervolg je de weg richting Breda (N639). Op de eerste rotonde pak je de eerste afslag. Op de eerste twee rotondes van deze weg pak je de tweede afslag. Op de derde rotonde neem je de eerste afslag. Ongeveer 500 tot 600 meter na de laatste rotonde vind je onze pand aan de rechterkant.

Naast het vervoer met de auto en fiets is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Ulvenhoutselaan ligt op ongeveer 200 meter afstand. Vanuit het centrum gaan er 9 bussen per uur naar deze halte toe. De bussen die hiernaar toe rijden zijn bus 3, 6, 7, 132. Vanuit het centraal station gaan er 5 bussen in een uur tijd naar de halte Ulvenhoutselaan. De bussen die hiernaar toe rijden zijn 1 en 132.

Bij binnenkomst kun jij je aan de rechterkant melden bij de receptie. Hier kun je aangeven met welke fysiotherapeut en hoe laat je een afspraak hebt. Het receptiepersoneel helpt je dan verder.


Fysiotherapeuten in Breda

Geert van der Burg

Geert burg fysiotherapeut breda

Geert van der burg studeerde in 2006 af aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) en heeft aansluitend de opleiding fysiotherapie afgerond om uiteindelijk als fysiotherapeut aan de slag te kunnen. Geert heeft op verschillende plekken en vlakken ervaring op mogen doen als onder andere praktijkmanager en fysiotherapeut binnen praktijk in Rosmalen, Rijen en 's-Hertogenbosch. Zo was Geert binnen het hoofdkantoor van 'Heijmans' verantwoordelijk voor de bedrijfsfysiotherapie en fitness. Naast zijn ervaringen in de praktijk heeft Geert zijn kennis uitgebreid middels verschillende scholingen, zoals: Medische trainings therapie, Cardio Vasculair Risico Management, Diabetes 2, Klinimetrie, Arbeidsgerelateerde klachten & Triggerpoints, Manuele Technieken, COPD & Astma en Dry needling therapie. Geert zijn kijk op het menselijk lichaam is veranderd door Dry Needling Therapie. het combineren van deze behandeltechniek met het MDBB model zorgt voor hele nieuwe mogelijkheden binnen de fysiotherapie. Geert is een fanatieke sporter, die met basketbal op eredivisie niveau getraind heeft en zelfs een jaar in Amerika heeft gebasketbald. Verder heeft hij al meer dan 15 jaar ervaring met krachttraining.

 

 

Raymon Lodewijks

Fysiotherapie breda raymon

 

Mijn naam is Raymon Lodewijks, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda sinds 2016 en ik ben sinds die tijd werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie4All in Breda. Tijdens mijn laatste jaar fysiotherapie heb ik de minor “wervelkolom” afgerond, tijdens deze minor heb ik mezelf verder gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van wervelkolom gerelateerde klachten. Ondertussen heb ik mijn kennis uitgebreid met twee van de drie dry needling-cursussen. Verder ben ik ook werkzaam bij Fitness4All Breda als personal trainer, fitnessinstructeur en groepslesinstructeur. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ben ik ook een fanatiek wintersporter (skiën, snowboarden, snowbiken, enz). Volgend jaar wil ik mijn kennis uitbreiden met de cursus tapen volgens de 4xT methode en in 2020 wil ik beginnen aan de masteropleiding manuele therapie.


Julie Vermeren

Juli fysio breda

 

Mijn naam is Julie Vermeeren, afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool in Breda sinds 2018. Sindsdien ben ik werkzaam bij Fysiotherapie4All in Breda. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor “studeren buitenland” gevolgd op Bonaire. Tijdens deze minor heb ik protocollen geschreven voor patiënten met een neurologische aandoening. Naast mijn werk als fysiotherapeute ben ik ook werkzaam bij Fitness4All Breda als personal trainer, fitnessinstructrice en groepslesinstructrice. In mijn vrije tijd basketbal ik op niveau en ben ik ook vrijwillig fysiotherapeute van mijn eigen team. Ik hoop begin volgend jaar te beginnen met de dry needling-cursus en hierna nog andere cursussen te volgen om mezelf te ontwikkelen.Louis van den Bergh fysio bredaIk ben Louis van den Bergh, In 2005 ben ik in Breda afgestudeerd aan wat nu Avans Hogeschool heet. Sindsdien heb ik me al op meerdere vlakken binnen ons vakgebied gespecialiseerd. Naast mijn specialisatie als oedeemtherapeut werk ik al zeer geruime tijd veel met triggerpoint behandelingen, door middel van het toepassen van dry needling. Dit is binnen ons vakgebied een grote en welkome aanvulling in ons behandelaanbod geworden waar ik graag en vaak, indien van toepassing, mee werk. Ook ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en coachen van patiënten met astma en/of COPD. Een optimale kwaliteit van leven is voor iedereen het streven als het aan mij ligt. Maar zeker bij deze patiëntengroep zie ik vaak nog veel uitdagingen, en kansen, die nog niet helemaal optimaal benut worden. Samen werken aan een optimaal herstel, en een optimale kwaliteit van leven is waar ik voor sta. Voor zover mijn vakkennis reikt sta ik vanaf heden voor u klaar, en zal ik het team van Fysiotherapie4All gaan versterken op hun locatie in Breda.

Mijn specialisaties zijn; Oedeemtherapie/manuele lymfedrainage (ad modum Vodder), onderzoek, behandeling en coaching van cliënten met astma en/of COPD, dry needling/triggerpoint-therapie (extremiteiten en wervelkolom) en het aanmeten en verstrekken van therapeutisch elastische kousen.


De specialismen binnen onze praktijk in Breda

Binnen elke praktijk van Fysiotherapie4All zijn er bepaalde technieken en behandelingen waar onze fysiotherapeuten in gespecialiseerd zijn. Bij onze praktijk in Breda zijn dit de volgende specialismen:

Naast de zorg voor medische cliënten heerst er ook een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie, (sport)massages en medische testen is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van echografie en shockwavetherapie waardoor we klachten beter in beeld kunnen brengen en effectievere behandelmethoden in huis hebben.


 

In groepsverband revalideren

Verder is het mogelijk bij Fysiotherapie4All om in groepsverband te revalideren. Hierbij kunnen mensen met een chronische indicatie zoals artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma in groepsverband revalideren. Op deze manier is het mogelijk elkaar te stimuleren en steunen tijdens de revalidatie.

Stel ons al je vragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze praktijk voor fysiotherapie in Breda? Heb je specifieke vragen over de behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076-565 71 33 of door het online contactformulier in te vullen.