Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

Contact

Fysiotherapie4all Berghem
Locatie Fitness4all
Koolzaadweg 1
5351 LP Berghem

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Berghem en de regio. Fysiotherapie Berghem is, zoals in alle vestigingen, cliëntgericht en bestaat onder andere uit: preventie van huidige of toekomstige klachten, advisering en voorlichting over bepaalde klachten, begeleiding zowel individueel als in groepsverband. 

Fysiotherapie Berghem is gevestigd binnen het pand van Fitness4all. Om gebruik te maken van fysiotherapie hoeft men geen lid te zijn van het sportcentrum. Door de praktische ligging van de twee praktijken, is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie de praktijk uitermate geschikt voor preventie-/ revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten.


Locatie

Fysiotherapie Berghem zich gevestigd op Koolzaadweg 1, net buiten een nieuwe woonwijk in Berghem. De praktijk ligt ongeveer 10 minuten van de A59 en A50 (Knooppunt paalgraven af. Komt u vanaf de A50, dan pakt u afslag 16 en vervolgt uw weg richting Oss (N329). Komt u vanaf de A59 dan neemt u afslag 53 en vervolgt uw weg richting Oss (N329). Op de N329 neemt u de eerste afslag en gaat bij de stoplichten rechts af. Daarna volgt u de weg tot de derde afslag. Hier gaat u recht de straat in. Na 50 meter ziet u het pand van Fysiotherapie4all en Fitness4all Berghem aan de rechterkant staan. Het is zeer toegankelijk te bereiken met veel (gratis) parkeergelegenheden voor zowel de auto als fiets. Deze parkeergelegenheden bevinden zich aan de achterkant van het gebouw. Het gebouw is gemakkelijk te betreden.

Bij binnenkomst kunt u, aan de linkerkant, melden bij de receptie. Hier kunt u aangeven met welke fysiotherapeut en hoe laat u een afspraak hebt. Het receptiepersoneel helpt u dan verder.


Fysiotherapeuten in Berghem

Ivo 't Lam

Ivo 't Lam fysiotherapeut Berghem

Ivo 't Lam is in 1996 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Hierna heeft hij een vervolgopleiding sportfysiotherapeut gevolgd en afgerond. Naast deze opleiding heeft Ivo ook de opleiding tot Echografist afgerond. Ivo is hiermee de enige fysiotherapeut van Fysiotherapie4all die deze opleiding heeft gevolgd. Naast al deze opleidingen heeft Ivo meerdere cursussen gevolgd (Medical Taping, Manueel Therapie en Revalidatie training). Sinds korte tijd is Ivo gecertificeerd in Dry Needling therapie.

Ivo heeft naast al zijn specialisaties veel ervaring in de (top) sportfysiotherapie. Hij is werkzaam geweest in zowel binnen- als buitenland (Duitsland / Japan en Oekraïne). Het meeste is Ivo werkzaam geweest in het betaald voetbal bij diverse club en onze Nationale teams van de KNVB. Verder heeft hij 5 ½ jaar het Nationaal Volleybal team (Heren) begeleidt tijdens EK / WK / World League en Olympische spelen.

Sinds maart 2012 ben ik met zeer veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie4all op de locaties Berghem en Oss. Alleen in deze locatie (Berghem) is het mogelijk om gebruik te maken van Echografie. Verder ben ik nog als Sportfysiotherapeut verbonden aan Olympisch Netwerk Brabant voor het behandelen en begeleiden van Topsporters en aan betaald voetbal club Metallurg Donetsk in de Oekraïne.


Maikel Korbmacher

Maikel Korbmacher fysiotherapeut Uden Berghem

Maikel Korbmacher is afgestudeerd als fysiotherapeut op de hoge school Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is zich gaan specialiseren op het behandelen van pijn en triggerpoints. In 2010 heeft Maikel de opleiding tot dry needling therapeut behaald.

Maikel heeft veel ervaring met het behandelen van fysiotherapeutische behandelingen en pre- en postoperatieve behandeltrajecten. Daarnaast heeft hij gewerkt binnen de muren van NEC in Nijmegen, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in het behandelen en begeleiden van topsporters.

In 2009 tot op heden werk ik in mijn eigen Fysiotherapiepraktijk als (sport)fysiotherapeut / dry needling specialist.


Loek Herberts

Loek Herberts fysiotherapeut Oss Berghem

Loek Herberts is afgestudeerd als fysiotherapeut bij de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na zijn studie is hij direct aan de slag gegaan bij Fysiotherapie4all in Oss en Berghem.

Loek werkt zowel in de ochtend- als avonduren. Daarnaast is Loek in de middaguren en weekenden (top) sportfysiotherapeut voor betaald voetbalclub FC Oss. Hier is Loek voornamelijk bezig met het behandelen en helpen revalideren van topsporters. Loek maakt veel gebruik van de dry needling techniek voor zijn behandelingen. Dry needling therapie is een onderdeel van triggerpointtherapie. Met deze behandelmethode kan ik klachten effectiever analyseren en behandelen. Elke dag word ik verrast door de effecten van ‘dry-needling’.


Raoul van gerven fysiotherapeut Berghem

Raoul van Gerven is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut op de hoge school Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is direct begonnen als fysiotherapeut en masseur en zichzelf gaan richten op dry needling in het gehele lichaam met als specialisatie hoofd, hals en kaak. Voor zijn opleiding fysiotherapie heeft hij Sport en Bewegen Tilburg gestudeerd. Hij is nu nog steeds actief als personal trainer en is bekend met fitvak A, B, PT, radmilo soda en LAPT. Hierdoor heeft hij ervaring in coachen, voeding, revalideren en trainen.
In 2016 is hij zich gaan focussen op pijnvrije gewrichtsmobilisaties volgens het Mulligan Concept en op fasciale technieken zoals fisioscissione en cupping om m.n. fascie (huid/bindweefsel) en spieren te behandelen. In 2017 is hij zich gaan verdiepen in acute en chronische pijn middels TENS.

Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij fysiotherapie4all, ik zal u proberen te helpen om uw pijn of doelstelling aan te pakken. Mijn doel is om u in de toekomst te helpen met echo en shockwave, wat zijn die van u? 


Naast de zorg voor medische cliënten heerst er een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie, (sport)massages en medische testen is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van echografie en shockwavetherapie waardoor we klachten beter in beeld kunnen brengen en effectievere behandelmethoden in huis hebben. 

Verder is het mogelijk bij fysiotherapie4all om in groepsverband te revalideren. Hierbij kunnen mensen met een chronische indicatie zoals artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma in groepsverband revalideren. Op deze manier is het mogelijk elkaar te stimuleren en steunen tijdens de revalidatie.

Een ander voordeel is dat er binnen het centrum ook een podotherapeut, sportmasseur en voedingsconsulente aanwezig zijn waardoor we multidiciplinair kunnen samenwerken. Door deze samenwerking met verschillende partijen is het voor ons mogelijk om een zo goed mogelijke zorg te bieden.