Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!


Contact

Fysiotherapie4all De Beemden
Kruis 5
5595 LA Heeze

Fysiotherapie de Beemden (partner Fysiotherapie4all) in Heeze is een fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties. We zorgen ervoor dat iedereen bij zijn of haar expert uitkomt om uit eindelijk zo snel mogelijk pijnvrij de deur uit te gaan.

Bij binnenkomst in de praktijk is de gemoedelijke sfeer meteen voelbaar. Bij ons voel je je al snel op je gemak en de koffie staat voor je klaar. We nemen jou wensen serieus en doen er alles aan om jou te helpen. Wij geloven dat iedereen makkelijk en pijnvrij moet kunnen bewegen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Afspraak verzetten of annuleren klik hier


Wat maakt Fysiotherapie De Beemden zo uniek?

We zijn enorm gedreven in ons vak. Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisme maar we blijven ook breed kijken. Zo kan het zijn dat je voor je schouderblessure bij onze schouder expert uit komt en voor je knie klachten bij onze knie expert. Ook zitten we in verschillende netwerken, dit zijn teams met verschillende fysiotherapeuten in de regio om gezamenlijk klachten op te lossen. Voorbeelden hiervan zijn: het claudicatio netwerk (etalage benen), Parkinson netwerk, en long-net (long aandoeningen). Hierdoor kunnen we snel schakelen met huisartsen en specialisten.

De praktijk heeft een ruime oefenzaal met eerste klas fitnessapparatuur waar ook vrij gesport mag worden. Ook wordt er small group training en ZwangerFit lessen gegeven.

In het gebouw wordt samengewerkt met een podotherapeut. Vooral bij voetklachten maar zeker ook bij knie, heup of rugklachten. Op die manier kan er gekeken worden hoe we de klachten samen op kunnen lossen. Zo maken we gebruik van elkaars specialisme. Ook zit er een logopedist in ons gebouw waardoor we ook daarmee korte lijntjes hebben.
Zo kom je naar onze praktijk in Heeze

We zijn sinds de zomer van 2018 verhuisd van de Beemden naar Kruis 5 (5591 LA Heeze). In dit pand zat voorheen de Snuffelhal. En daarvoor Sanidrome. Na een flinke verbouwing hebben we nu 8 zeer ruime behandelruimtes en een professionele oefenzaal. Vooral door de oefenzaal kunnen we ons onderscheiden van andere praktijken.
De praktijk heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheden en voldoende fietsenstallingen.
Bij binnenkomst in de praktijk mag je plaats nemen en even wat lezen. We komen je halen bij aanvang van de afspraak. Op de baliebel drukken mag ook.
Van uit het centrum van Heeze volg je de Emmerikstraat en uiteindelijk gaat deze over naar het Kruis. Het gebouw staat dan aan de rechterkant.
Van uit Leende ga je via de rondweg tot voorbij de nieuwe wijk, de Bulders, en draai dan rechtsaf naar straat De Oudemolen. Die vervolgens overgaat in Kruis, waar onze praktijk aan de linker kant is.
Van uit Geldrop rij je naar Heeze. Bij aankomst bij de eerste rotonde ga je rechtsaf. Daar ga je over het spoor en blijf je die straat, De Muggeberg, 1,5km volgen. Bij autogarage P. van de Boom ga je links af richting de straat De Oudemolen. Die straat gaat vervolgens over in Kruis, waar onze praktijk aan de linkerkant is.
Van uit Someren rij je via de Somerenseweg Heeze binnen. Deze blijf je volgen tot je de rotonde bij het Toversnest tegenkomt. Deze ga je linksaf (3/4 rond) om vervolgens meteen weer rechts te gaan de Emmerikstraat in. Vervolgens ga je over het spoor en blijf je nog 450m rijden. Uiteindelijk gaat deze straat over naar het Kruis. Ons gebouw staat dan aan de rechterkant.Onze fysiotherapeuten in Heeze

Jur Gerrits

Jur Gerris fysio heeze

Mijn naam is Jur Gerris, opgegroeid in Sterksel maar woonachtig in Eindhoven. Omdat mijn vader ook fysiotherapeut is kwam ik al vroeg in aanraking met het vak en het heeft me altijd geïnspireerd. Daarom heb ik in 2018, na mijn algemene fysiotherapie opleiding, ook de 3-jarige master manuele therapie afgerond. Hierdoor ben ik in staat klachten bij de oorzaak aan te pakken met mobilisaties of eventueel een manipulatie. Ook wel kraken genoemd, dit is een snelle manier van klachten oplossen. Dat gebeurt natuurlijk alleen met toestemming van u.

Ik kijk ook naar de algemene gezondheid. Denk hierbij aan slaap, stress, voeding, ademhaling, bewegen en het immuunsysteem.

 


Jos Gerrits

Jos Gerrits fysiotherapie de beemden

Mijn naam is Jos Gerris, en zit al wat jaren in het vak. Mijn interesse is steeds meer komen te liggen bij de oudere patiënt. Aansluitend hierop heb ik me daarom aangesloten bij het ParkinsonNet, Claudicatio Netwerk en het Geriatrische Netwerk Eindhoven en omgeving. In de gemeente Heeze werk ik samen in het netwerk van kwetsbare ouderen. Ik vind het een fijn en inspirerend vak vinden.


Thomas Hermans

Thomas Hermans fysiotherapie heeze

Mijn naam is Thomas Hermans, woonachtig in Eindhoven en 23 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Buchten in Limburg en woon nu 2 jaar in Eindhoven. Mijn diploma fysiotherapie heb ik bij de Fontys hogenschool te Eindhoven in 2018 gehaald. In dat jaar ben ik bij Fysiotherapie de Beemden begonnen na een aantal waarnemingen in andere praktijken.
Ik werk ook in een andere praktijk in Eindhoven.
Verder ben ik zeer geïnteresseerd in elke sport en zelf ook sportief ingesteld. Daarom spreken sport revalidatie en blessures mij ook erg aan. Mede daarom heb ik ook de cursus medical taping gevolgd.
Maar sporter of niet, voor iedereen vind ik een passende behandeling met een zo optimaal mogelijk resultaat..


Annabel van Zeeland

Annabel van Zeeland oncologie fysiotherapie

Mijn naam is Annabel van Zeeland, geregistreerd manueel lymfdrainage therapeut.
In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Tevens was ik toen werkzaam als operatie-assistente in Mill bij Viasana.
Hierna ben ik gaan werken als fysiotherapeut gericht op orthopedische revalidatie, wat dus mooi aansluit op mijn tijd als operatie-assistente. In 2012 ben ik afgestudeerd als geregistreerd manuele lyfe therapeut.
Ik heb veel cursussen gedaan waardoor ik gewrichten kan ‘in sturen’ voor een soepelere beweging. Door deze zogenaamde mulligan technieken zijn tennisellebogen bijvoorbeeld snel te genezen.

Ook vind ik het bijzonder interessant om met mensen te werken bij het herstel of na kanker (oncologische revalidatie genoemd)Specialisaties

Bekijk onze specialismen:

Kom langs in onze professionele praktijk

Naast de zorg voor medische cliënten heerst er een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie, (sport)massages en medische testen is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van echografie en shockwavetherapie waardoor we klachten beter in beeld kunnen brengen en effectievere behandelmethoden in huis hebben. Verder is het mogelijk bij fysiotherapie4All om in groepsverband te revalideren. Hierbij kunnen mensen met een chronische indicatie zoals artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma in groepsverband revalideren. Op deze manier is het mogelijk elkaar te stimuleren en steunen tijdens de revalidatie. Een ander voordeel is dat er binnen het centrum ook een podotherapeut, sportmasseur en voedingsconsulente aanwezig zijn waardoor we multidiciplinair kunnen samenwerken. Door deze samenwerking met verschillende partijen is het voor ons mogelijk om een zo goed mogelijke zorg te bieden.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Heb je fysiotherapie nodig? Bijvoorbeeld omdat je last hebt van een blessure? Of omdat je serieuze klachten hebt? Onze specialisten in fysiotherapie in Heeze helpen je graag van je klachten af. Maak een afspraak voor een intakegesprek door te bellen naar 0402262224.