Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!

 

Contact 

Fysiotherapie 4All Oss
Euterpelaan 19
5344 CA Oss

Locatie: Basic-Fit Oss

 

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Oss en de regio. Bij onze fysiotherapie in Oss zijn ‘kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Ook voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren. Zodoende kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, heup prothese, etc. postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren.

Afspraak bij fysiotherapie Oss verzetten of annuleren? Klik hier


Locatie Oss


Fysiotherapeuten in Oss

 

Jordi Braam

jordi fysiotherapeut oss

 

Ik ben Jordi Braam, 27 jaar en woon in Bemmel. Ik ben nu sinds 1 september werkzaam bij Fysiotherapie4all op de locatie in Oss. Voordat ik mijn passie vond in fysiotherapie, ben ik profvoetballer geweest bij NEC Nijmegen en FC Oss (nu Top Oss). Door een blessure ben ik gedwongen moeten stoppen, maar ik heb de sport nooit achter me kunnen laten, daarom maak ik ook onderdeel uit van de medische staf van het nationale voetbalteam van Afghanistan. Naast mijn werkzaamheden voor fysiotherapie4all en Afghanistan ben ik ook werkzaam voor mijn eigen fysiotherapiepraktijken in Haalderen en in Ooij.

Nu jullie dit allemaal weten van mij, ben ik erg benieuwd naar jullie klachten en mogelijk kan ik deze verhelpen met mijn expertises. Ik ben te vinden in Oss op de maandag woensdag en vrijdag. Tot dan!


 

Loek Herberts

Loek fysiotherapie oss

 

Loek Herberts is afgestudeerd als fysiotherapeut in Eindhoven bij de Fontys Hogeschool. Na zijn studie is hij direct aan de slag gegaan bij Fysiotherapie4All in Oss. Loek werkt zowel werkt zowel in de ochtend- als avonduren. Daarnaast is Loek in de middaguren en weekenden (top)sportfysiotherapeut voor betaald voetbalclub FC Oss. Hier is Loek voornamelijk bezig met het behandelen en helpen revalideren van topsporters. Loek maakt veel gebruik van de dry needling techniek voor zijn behandelingen. “Dry needling-therapie is een onderdeel van triggerpointtherapie. Met deze behandelmethode kan ik klachten effectiever analyseren en behandelen. Elke dag word ik verrast door de effecten van ‘dry needling’.”

 

Eelco Rip

Fysio oss Eelco Rib

 

 

Eelco Rip is sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2014 bij Fysiotherapie4All in Oss. Hij is gespecialiseerd in orthopedische patienten, (oefen)therapie en training bij lage rugklachten en dry needling-therapeut. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de sportrevalidatie met name bij hardloop- en hockeyblessures. Voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren. Eelco werkt twee hele dagen op de locatie in Oss.

 


 

Specialisaties bij fysiotherapie Oss

In samenwerking met onze overige vestigingen kunnen we overal alle specialisaties aanbieden. Bekijk onze specialismen:


Kom langs en ervaar de voordelen van fysiotherapie

Fysiotherapie4All Oss is gevestigd binnen de Basic-Fit. Om gebruik te maken van fysiotherapie dien je géén lid te zijn van het sportcentrum. Gedurende de periode dat je bij ons onder behandeling bent kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van Basic-Fit. Mocht je geen lid zijn van Basic-Fit dan regelen wij dit voor jou zonder extra kosten. Door deze praktische ligging van de praktijk binnen de sportcentra’s, is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie de praktijk uitermate geschikt voor preventie- of revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0412 – 404 035 of vul het contactformulier in.