Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact 

Fysiotherapie4All Oss
Euterpelaan 19
5344 CA Oss

0412-404035
Locatie: Basic-Fit Oss

Bel praktijk

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Oss en de regio. Bij fysiotherapie Oss zijn ‘Kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen binnen onze praktijk. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Ook voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.

Zodoende kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, heup prothese, etc. postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. Groepsrevalidatie sessies vormen ook een belangrijk onderdeel binnen onze praktijk. Gedurende deze sessies wordt er specifiek gerevalideerd met een bepaalde groep patiënten met een chronische indicatie (artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma). Op deze manier kunnen betrokkenen elkaar helpen in hun revalidatieproces.


Locatie


Fysiotherapeuten Uden


Eelco Rip

Eelco Rip fysiotherapeut Oss


Loek Herberts

Loek Herberts fysiotherapeut Oss Berghem
 

Specialisaties

Bekijk onze specialismen:

In samenwerking met onze overige vestigingen kunnen we overal alle specialisaties aanbieden. Bekijk onze specialismen:

Fysiotherapie 4 All Oss is gevestigd binnen Basic-fit. Om gebruik te maken van fysiotherapie dien je GEEN lid te zijn van het sportcentrum. Gedurende de periode dat u bij ons onder behandeling bent kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Basic-fit. Mocht u geen lid zijn van Basic-fit dan regelen wij dit voor u zonder extra kosten.  Door deze praktische ligging van de praktijk binnen de sportcentra’s, is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie de praktijk uitermate geschikt voor preventie- of revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten.