Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact 

Fysiotherapie 4All Oss
Euterpelaan 19
5344 CA Oss

Locatie: Basic-Fit Oss
 

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Oss en de regio. Bij fysiotherapie Oss zijn ‘Kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen binnen onze praktijk. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Ook voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren.

Zodoende kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, heup prothese, etc. postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. Groepsrevalidatie sessies vormen ook een belangrijk onderdeel binnen onze praktijk. Gedurende deze sessies wordt er specifiek gerevalideerd met een bepaalde groep patiënten met een chronische indicatie (artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma). Op deze manier kunnen betrokkenen elkaar helpen in hun revalidatieproces.


Locatie Oss


Fysiotherapeuten in Oss

 

Ivo 't Lam

Ivo t Lam fysiotherapie Oss

In 1996 is Ivo 't Lam afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Omdat hij affiniteit had met sport wilde hij zijn kennis uitbreiden en heeft hij een vervolgopleiding sportfysiotherapeut gevolgd en afgerond. Naast deze opleiding heeft Ivo ook de opleiding tot Echografist afgerond. Ivo is samen met Loek Herberts gespecialiseerd in het maken van echo's. Naast al deze opleidingen heeft Ivo meerdere cursussen gevolgd (Medical Taping, Manueel Therapie en Revalidatie training). Ivo is ook ervaren en gecertificeerd in Dry Needling therapie.

Ivo heeft naast al zijn specialisaties veel ervaring in de (top) sportfysiotherapie. Hij is werkzaam geweest in zowel binnen- als buitenland (Duitsland / Japan en Oekraïne). Het meeste is Ivo werkzaam geweest in het betaald voetbal bij diverse club en onze Nationale teams van de KNVB. Verder heeft hij 5 ½ jaar het Nationaal Volleybal team (Heren) begeleidt tijdens EK / WK / World League en Olympische spelen.

Sinds maart 2012 ben ik met zeer veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie4all op de locaties Berghem en Oss. Verder is Ivo verbonden als Sportfysiotherapeut aan Olympisch Netwerk Brabant voor het behandelen en begeleiden van Topsporters en aan betaald voetbal club Metallurg Donetsk in de Oekraïne.


 

Loek Herberts

Loek Herberts fysiotherapeut Oss

Loek Herberts is afgestudeerd als fysiotherapeut in Eindhoven bij de Fontys Hogeschool. Na zijn studie is hij direct aan de slag gegaan bij Fysiotherapie4all in Oss. 

Loek werkt zowel werkt zowel in de ochtend als avonduren. Daarnaast is Loek in de middaguren en weekenden (top) sportfysiotherapeut voor betaald voetbalclub FC Oss. Hier is Loek voornamelijk bezig met het behandelen en helpen revalideren van topsporters. Loek maakt veel gebruik van de dry needling techniek voor zijn behandelingen. Dry needling therapie is een onderdeel van triggerpointtherapie. Met deze behandelmethode kan ik klachten effectiever analyseren en behandelen. Elke dag word ik verrast door de effecten van ‘dry-needling’.


 

Eelco Rib

Fysio oss Eelco Rib

Eelco Rip is 34 jaar en sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2014 bij Fysiotherapie4all in Oss. Hij is gespecialiseerd in orthopedische patienten, (oefen)therapie en training bij lagerugklachten en DryNeedling-therapeut. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de sportrevalidatie met name bij hardloopblessures en hockey. Voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren. Eelco werkt 2 hele dagen op de locatie in Oss.

 


 

Specialisaties bij fysiotherapie Oss

Bekijk onze specialismen:

In samenwerking met onze overige vestigingen kunnen we overal alle specialisaties aanbieden. Bekijk onze specialismen:

Fysiotherapie 4 All Oss is gevestigd binnen Basic-fit. Om gebruik te maken van fysiotherapie dien je GEEN lid te zijn van het sportcentrum. Gedurende de periode dat u bij ons onder behandeling bent kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Basic-fit. Mocht u geen lid zijn van Basic-fit dan regelen wij dit voor u zonder extra kosten.  Door deze praktische ligging van de praktijk binnen de sportcentra’s, is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie de praktijk uitermate geschikt voor preventie- of revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten.