Je bent in goede handen!

 

Contact
Full of Health Limmen
Midden in het dorp
Rijksweg 53
1906 BD Limmen

Fysiotherapie praktijk Full of Health Limmen (partner van Fysiotherapie4all) werkt samen met sportschool full of Life in hetzelfde pand. Om gebruik te maken van de fysiotherapie is het niet nodig om lid te zijn van de sportschool. Doordat de fysiotherapie gevestigd is in de sportschool hebben wij als groot voordeel dat er veel ruimte en faciliteiten beschikbaar zijn. Door onze ruime openingstijden 7.00 tot 22.00 uur in het weekend tot 14.00 uur en wanneer nodig aan huis. Wij hanteren korte wachttijden. Daarnaast is de overgang van begeleiding naar zelfstandig sporten makkelijk gemaakt.

Wij vinden een duidelijke diagnosestelling noodzakelijk om van daaruit te werken aan uw persoonlijke wensen. Doormiddel van een persoonlijke aanpak het bevorderen van gezond bewegingsgedrag, om optimaal te functioneren en persoonlijke doelen te bereiken.


Locatie

Full of life health Limmen is gevestigd op Rijksweg 53 midden in het dorp, makkelijk te bereiken via de doorgaande weg. Komt u vanaf Castricum ligt het aan uw linkerhand. Komt u vanaf Heiloo ligt het aan uw rechterhand. Achter het pand is (gratis) parkeergelegenheid voor auto’s evenals aan de weg. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het pand, bij binnenkomst bevind zich rechts de balie voor vragen over uw afspraak. Het baliepersoneel helpt u dan verder.


Fysiotherapeuten in Limmen

Lars Pouw

Full of Health - Limmen - Lars Pouw
 
 
Lars Pouw is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heeft hij gewerkt bij onder andere revalidatiecentrum Heliomare op de polikliniek te Wijk aan Zee, hier heeft hij onder andere veel gewerkt met chronische pijnklachten, dystrofie en orthopedische revalidatietrajecten. Daarnaast heeft hij één seizoen de verzorging en fysiotherapie verzorgd bij een plaatselijke voetbalclub. Lars is begin 2017 begonnen met werken voor Full of Life health, eerst op de locatie in Diemen en tegenwoordig op de locatie Limmen en Alkmaar. Naast zijn interesse in Chronische pijnklachten en orthopedische klachten liggen zijn interesses op het gebied van ouderen en sportspecifieke klachten. Daarnaast is hij op dit moment bezig met oriëntatie op een specialisme.

 

Jérôme de Rijke

Full of Health - Limmen - Jérôme de Rijke
 
 
 
 
Jérôme de Rijke is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkelt in de (top)sport revalidatie waarin hij werkzaam is geweest in de hoofdklasse hockey, bij AH&BC en daarna als hoofdfysiotherapeut van Dames 1 bij Larensche mixed hockey club. Jérôme heeft de specialisatie Dry Needling in 2016 afgerond. Verder is hij een zeer sterke allround fysiotherapeut met ruime kennis over orthopedische revalidatie trajecten, knieklachten en lage rugklachten. Sinds eind 2017 is Jérôme het team van Full of Life Health gaan versterken in Limmen en Alkmaar.

Specialisaties

Bekijk onze specialismen:

Het team verzorgd hier mensen met uiteenlopende klachten van lokale problematiek tot chronische pijnklachten, begeleiding aan (top)sporters tot revalidatie aan ouderen. Ook worden er meerdere oefenprogramma’s aangeboden zoals Diabetes, COPD, hartfalen en oncologie.

Naast de aandacht voor klachten van onze cliënten is de sportschool vrij toegankelijk voor jong en oud, er is onder andere jeugdfitness, spinning, function en seniorenfitness. Ook is er binnen het centrum een Diëtiste aanwezig voor optimale begeleiding bij klachten als Diabetes, obesitas of de begeleiding van topsporters.