Manuele therapie in Uden

Fysiotherapie4all Uden kent verschillende specialisaties. U kunt hier o.a. terecht voor manuele therapie.

manuele therapie uden

Wat is het manuele therapie?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. U kunt bij onze manueel therapeuten terecht voor verschillende lichamelijke klachten welke te maken hebben met het minder goed kunnen bewegen van verschillende gewrichten. Onze manueel therapeuten behandelen klachten aan de wervelkolom en/of klachten aan gewrichten in armen en benen.

Bij welke klachten behandeld een manuele therapeut?

Voorbeelden van klachten waarbij u een afspraak kunt maken met één van onze manueel therapeuten:

De behandeling zal bestaan uit een intake en onderzoek waarbij uw manueel therapeut onderzoek doet naar de oorzaak van uw klacht. Vervolgens zal de therapeut in samenspraak met u een behandelplan opstellen. De behandeling bestaat kortgezegd uit het verbeteren van de bewegingen van de gewrichten die betrokken zijn bij uw klachten. Daarnaast is aandacht voor houding ook een belangrijk aandachtspunt. Na een behandeling met manuele therapie ervaart men vaak direct pijnafname en toename van beweeglijkheid.

Afspraak maken manuele therapie Uden?

Wilt u een afspraak maken voor manuele therapie in Uden? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0412-404035 of 076-5657133 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..