Manuele therapie in Oss

Maak nu één afspraak in Oss!

Manuele therapie Oss

Binnen de fysiotherapie kent men verschillende specialisaties. Manuele therapie is hier één van. Bij de vestiging fysiotherapie in Oss kunt u behandeld worden met deze therapie.

Wat is het?

Heeft u één of meerdere gewrichten die niet goed kunnen bewegen en ervaart u hier klachten door? Wellicht is manuele therapie iets voor u! Onze manueel therapeuten behandelen klachten die veroorzaakt worden door het minder goed functioneren van één of enkele gewrichten. Zo kunnen klachten aan armen en/of benen of klachten aan uw wervelkolom vaak goed behandeld worden met deze therapie.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Er zijn tientallen klachten waarbij u een afspraak zou kunnen maken bij één van onze manueel therapeuten. Enkele voorbeelden van dit soort klachten zijn:

Vaak wordt manuele therapie ook wel ‘kraken’ genoemd. Hier worden de manipulatietechnieken bedoeld. Dit zijn technieken om de beweeglijkheid van een gewricht te vergroten. Door het gewrichtje in de uiterste stand te zetten en vervolgens een snelle en korte impuls te geven, wordt de bewegingsbeperking opgeheven. Naast manipulaties gebruikt een manueel therapeut ook mobilisaties. Hierbij beweegt de therapeut het gewricht herhaaldelijk in de beperkte bewegingsrichting. Naast deze technieken wordt ook vaak aandacht besteed aan uw houding tijdens uw dagelijkse activiteiten. Vaak ligt hierin ook (deels) een oorzaak van uw klachten. Na een behandeling met manuele therapie ervaart men vaak al snel pijnafname en toename van beweeglijkheid.

Denkt u dat manuele therapie zinvol is voor uw klacht? Meld u dan aan voor een intake! De therapeut zal een vraaggesprek en onderzoek doen om te kijken of hij of zij iets voor u kan betekenen.

Afspraak maken?

Bel naar 0412-404035 of 076-5657133 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Alle vestigingen van Fysiotherapie4all

Fysiotherapie Berghem

Locatie: Fitness4All Berghem

Koolzaadweg 1

5351 LP Berghem

Fysiotherapie Breda

Locatie: Fitness4All Breda

Allerheiligenweg 83

4834 TN Breda

Fysiotherapie Ede

Locatie: Basic-Fit Ede Centrum

Grotestraat 61

6711 AJ Ede

Fysiotherapie Heesch

Locatie: Hiemstra Huisartsenpraktijk

Gildestraat 1C

5384 BJ Heesch


Fysiotherapie Oss

Locatie: Basic-Fit Oss

Euterpelaan 19

5344 CA Oss

Fysiotherapie Uden

Locatie: Retraitehuis Uden

Volkelseweg 30

5405 NA Uden

Fysiotherapie Veenendaal

Locatie: Basic-Fit Veenendaal

Wolweg 101

3901 TD Veenendaal