Nieuws

Lees en volg hier de laatste nieuws omtrent Fysiotherapie4all en over algemene fysiotherapie onderwerpen.

Kies jouw onderwerp!

'Eindelijk kon ik na 2 jaar weer sporten zonder rugpijn'

Eigenlijk was de oplossing simpel!

'Eindelijk kon ik na 2 jaar weer sporten zonder rugpijn'

Twee jaar lang heb ik enorm veel last gehad van mijn rug. In mijn onderrug was de pijn zo hevig, dat het mij echt belemmerde in mijn dagelijks leven. Waar ik eerder 4 keer per week intensief sportte, kon ik toen niet alleen amper sporten, maar zelfs wandelen en lopen werden een uitdaging met veel pijn.

3D4 medical fysiotherapie

3D4 medical fysiotherapie

Wij werken samen met 3D4 medical

Bij een groot deel van de video's die wij maken, maken we gebruik van het programma 3D4 medical. Met dit programma kun je tot in detail inzoemen op elke spier, bot, pees, orgaan, etc van het menselijk lichaam. 

 

Ademhaling en stress

'Ontdek waarom de ademhaling van essentieel belang is voor een pijnvrij lichaam!'

stress en de ademhaling

Wie is er tegenwoordig niet altijd druk? Jij vast ook. Misschien heb jij dan ook weleens last van pijnlijk nekspieren, druk op de borst, prikkelbaarheid, slecht slapen of je voelt je onrustig. Een van de oorzaken kan zijn dat je ademhaling verstoord is door stress.

Hoe kun je de stabiliteit van het schouderblad verbeteren?

Bekijk de video over het schouderblad

Stabiliteit van het schouderblad

In deze video gaan we antwoord geven op de vraag van Karine: ‘Hoe kun je de stabiliteit van het schouderblad verbeteren?’ Karine doet aan krachttraining en in haar rechterarm heeft ze niet voldoende kracht. Daarnaast heeft ze vaak pijn aan de voorkant van haar rechterschouder en bovenarm. Specialisten hadden gezegd dat het waarschijnlijk komt doordat haar schouderblad te veel naar voren draait.

Fysiotherapie bij festilent in Zeeland

Veilig en gezond het seizoen doorkomen? Vanaf dit seizoen is er fysiotherapie voor iedereen!

Fysiotherapie bij festilent in Zeeland

Vanaf dit seizoen heeft voetbalclub Festilent een nieuwe behandelruimte tot de beschikking, waar voetballers van jong tot oud met lichamelijke klachten onderzocht en behandeld kunnen worden door een verzorger of fysiotherapeut.

Sinds drie seizoenen is Fysiotherapeut Timo Arts werkzaam bij Festilent. Hij houdt zich voornamelijk bezig met fysiotherapie en verzorging, maar verzorgt ook de hersteltraining op het veld. Dit met als doel iedereen zo snel mogelijk weer fit te krijgen. Door de nieuwe ruimte zijn er meer mogelijkheden op het gebied van onderzoek en behandeling en is er sprake van meer privacy.

Aanbevolen zorgpolissen voor 2019

"Zorg dat je volgend jaar geen fysiotherapie behandelingen zelf moet betalen!"

Aanbevolen zorgpolissen voor 2019

Wij selecteren ieder jaar de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg volgens het KNGF.

Ps. voordat u verder leest. Denk ook nog even na over uw polis van DIT jaar. Als u een aanvullende verzekering heeft, kunt u hier alleen dit jaar nog van gebruik maken. 2019 gata het contract opnieuw in. 

Revalidatie in Oss

Revalideren in Oss onder perfecte omstandigheden

Onze vestiging in Oss is gevestigd in een fitnesscentrum van Basic-Fit. Dit biedt vele voordelen. Eén daarvan is dat men kan revalideren in deze fitnessruimte wanneer u zich aanmeldt bij Fysiotherapie4all. Heeft u een (sport)blessure, ongeval of operatie gehad? En wilt u uw conditie verbeteren? Maak dan kennis met revalidatie bij Fysiotherapie4all.

Manuele therapie in Uden

Fysiotherapie4all Uden kent verschillende specialisaties. U kunt hier o.a. terecht voor manuele therapie.

Manuele therapie Uden

Wat is het manuele therapie?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. U kunt bij onze manueel therapeuten terecht voor verschillende lichamelijke klachten welke te maken hebben met het minder goed kunnen bewegen van verschillende gewrichten. Onze manueel therapeuten behandelen klachten aan de wervelkolom en/of klachten aan gewrichten in armen en benen.

VACATURE PR & MARKETING COMMUNICATIE MEDEWERKER

Kom jij bij ons werken?

Vacature marketing communicatie medewerker

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste werknemer (eventueel student student) voor de job ‘Pr & marketing communicatie medewerker’ voor 20 -30 uur per week, met kans op uitbreiding naar 40 uur per week!

Wat is de beste houding achter de computer?

Juiste houding achter de computer

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Als we daar vanuit gaan, bestaat er eigenlijk geen beste houding achter de computer, omdat dit een statische en geen dynamische belasting is. Statisch wil zeggen dat je langere tijd in dezelfde houding zit of staat en dynamisch wil zeggen dat je in beweging bent. Toch moeten we voor ons werk vaak zitten achter een computer.

Waarom is verkeerd zitten slecht voor je rug?

Goede zithouding en slechte zithouding

We weten allemaal dat het belangrijk is om rechtop te zitten en te staan. Het aannemen van een juiste lichaamshouding is belangrijk om pijnklachten te voorkomen. Maar waarom is verkeerd zitten of staan zo slecht voor je rug? Wat gebeurd er met je rug als jij verkeerd zit.

Ben jij al klaar voor de Nijmeegse 4 daagse?

Doe jij mee met de Nijmeegse vierdaagse?

Wandel-tips-Nijmeegse-vierdaagse

Volgende week is het weer zover: de 4daagse van Nijmegen gaat van start. Het belangrijkste onderdeel van een goede voorbereiding is trainen. Als het goed is, heeft u al heel wat kilometers in de benen, zodat u hopelijk blessurevrij kan wandelen.
Om de ‘puntjes op de i’ te zetten, leest u hieronder welke oefeningen u als warming-up en cooling-down kan doen, algemene wandeltips en hoe u de meest voorkomende wandelblessures kan voorkomen.

VACATURE PR & MARKETING COMMUNICATIE MEDEWERKER

Kom jij bij ons werken?

Vacature marketing communicatie medewerker

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste werknemer (eventueel student student) voor de job ‘Pr & marketing communicatie medewerker’ voor 10-15 uur per week, met kans op uitbreiding naar 30 - 40 uur per week!


Alle vestigingen van Fysiotherapie4all

Fysiotherapie Berghem

Locatie: Fitness4All Berghem

Koolzaadweg 1

5351 LP Berghem

Fysiotherapie Breda

Locatie: Fitness4All Breda

Allerheiligenweg 83

4834 TN Breda

Fysiotherapie Ede

Locatie: Basic-Fit Ede Centrum

Grotestraat 61

6711 AJ Ede

Fysiotherapie Heesch

Locatie: Hiemstra Huisartsenpraktijk

Hoogstraat 1a

5384 BJ Heesch


Fysiotherapie Oss

Locatie: Basic-Fit Oss

Euterpelaan 19

5344 CA Oss

Fysiotherapie Uden

Locatie: Retraitehuis Uden

Volkelseweg 30

5405 NA Uden

Fysiotherapie Veenendaal

Locatie: Basic-Fit Veenendaal

Wolweg 101

3901 TD Veenendaal