Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiƫnten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact 

Fysiotherapie4all Veenendaal
Locatie Basic-fit Veenendaal
Wolweg 101
3901 TD, Veenendaal

Fysiotherapie4all biedt nu ook fysiotherapie in Veenendaal en in de regio. Ondersteunend met meer dan 6 verschillende praktijkinstellingen elders in het land. De stad Veenendaal kent meer dan 300 winkels en 150 overdekte winkelcentra. Fysiotherapie4all maakt nu deel uit van deze mooie stad en grens aan de overdekte winkelcentrum.

Fysiotherapie4all bevindt zich in het sportcentrum van Basic Fit. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens uw revalidatie. U revalideert samen met de fysiotherapeut op de nieuwste fitnesstoestellen van Matrix. Heeft u graag persoonlijke training gedurende uw revalidatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle benodigdheden zijn aanwezig om te zorgen dat u snel hertelt van u klacht! Fysiotherapie4all heeft een samenwerkingsverband met Basic Fit Veenendaal. Dat betekent dat u geen lid hoeft te zijn van dit sportcentrum, om te kunnen revalideren in deze hyper moderne sportschool met de beste apparatuur. U herstel zal hierdoor voorspoedig verlopen met de juiste deskundigheid van de fysiotherapeut. Onze praktijk richt zich naast traditionele fysiotherapeutische behandelingen ook op sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen.Locatie van fysiotherapie Veenendaal

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam in een nieuw praktijk van Fysiotherapie4all op de locatie van sportvestiging Basic Fit dat gevestigd zit op Wolweg 101, 3901 GA in Veenendaal. Onze praktijk ligt aan de grens van het centrum en is goed bereikbaar per openbaar vervoer of auto. Komt u met de auto dan kunt u de auto parkeren in de parkeergarage boven ons of naast ons op de Wolweg in Veenendaal. Via een trap komt u direct uit bij onze hoofdingang van de praktijk. Bij binnenkomt kunt u zich melden bij de receptie. Hier kunt u aangeven met welke fysiotherapeut u een afspraak heeft. U kunt vervolgens plaats nemen in de wachtruimte tot u opgehaald wordt.


Bekijk de video over fysiotherapie Veenendaal


Naast de zorg voor medische cliƫnten heerst er ook een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie, (sport)massages en medische testen is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van echografie en shockwavetherapie waardoor we klachten beter in beeld kunnen brengen en effectievere behandelmethoden in huis hebben.

Verder is het mogelijk bij fysiotherapie4all om in groepsverband te revalideren. Hierbij kunnen mensen met een chronische indicatie zoals artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma in groepsverband revalideren. Op deze manier is het mogelijk elkaar te stimuleren en steunen tijdens de revalidatie.