Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!

 

Contact 

Fysiotherapie4all Veenendaal
Locatie Basic-fit Veenendaal
Wolweg 101
3901 TD, Veenendaal

 

Voor fysiotherapie in Veenendaal kun je bij Fysiotherapie4All terecht. Onze praktijk bevindt zich in het sportcentrum van Basic-Fit. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens jouw revalidatie. Je revalideert samen met de fysiotherapeut op de nieuwste fitnesstoestellen van Matrix. Heb je graag persoonlijke training gedurende jouw revalidatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle benodigdheden zijn aanwezig om te zorgen dat je snel herstelt van jouw klacht! Fysiotherapie4All heeft een samenwerkingsverband met Basic-Fit Veenendaal. Dat betekent dat je geen lid hoeft te zijn van dit sportcentrum, om te kunnen revalideren in deze hyper moderne sportschool met de beste apparatuur. Jouw herstel zal hierdoor voorspoedig verlopen met de juiste deskundigheid van de fysiotherapeut. Onze praktijk richt zich naast traditionele fysiotherapeutische behandelingen ook op sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen.

Afspraak verzetten of annuleren klik hier


 
Locatie van onze praktijk voor fysiotherapie in Veenendaal

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam in een nieuw praktijk van Fysiotherapie4All op de locatie van sportvestiging Basic-Fit dat gevestigd zit op Wolweg 101, 3901 GA in Veenendaal. Onze praktijk ligt aan de grens van het centrum en is goed bereikbaar per openbaar vervoer of auto. Wanneer je met de auto komt, dan kun je deze parkeren in de parkeergarage boven ons of naast ons op de Wolweg in Veenendaal. Via een trap kom direct uit bij onze hoofdingang van de praktijk. Bij binnenkomst kun je je melden bij de receptie. Hier geef je aan met welke fysiotherapeut je een afspraak hebt. Je kunt vervolgens plaatsnemen in de wachtruimte tot je opgehaald wordt.Bekijk de video over fysiotherapie Veenendaal
 

Onze fysiotherapeut in Veenendaal

Roshan Gangadin

Roshan Gangadin Fysiotherapeut Veenendaal

Roshan Gangadin is afgestudeerd als fysiotherapeut in Nieuwegein deels bij Thim van der Laan en een gedeelte bij NCOI HBO-Bachelor opleidingen in Utrecht. Hierin heeft hij deels zijn minor manueel therapie en sportfysiotherapie afgerond als keuzevak. Hiervoor heeft hij de opleiding sport en bewegen op het CIOS in Utrecht gevolgd. Daarnaast heeft hij daarvoor de opleiding van personal trainer en medisch fitness afgerond. Roshan heeft verschillende specialisaties en cursussen gevolgd zoals: Triggerpiont therapie, Orthopedische revalidatie, 4xT methode (easy tape), specifieke behandeling van stressklachten, Dry Needling therapie, Medical taping en revalidatie bij sport specifieke klachten. ‘’In september 2019 start ik met de 3-jarige Master Musculoskeletale Revalidatie opleiding aan de Universiteit van Nijmegen. Ik zal mij verder gaan specialiseren op het gebied van manuele therapie en sportfysiotherapie. Mijn kennis zal ik gaan verbreden in de vakken van musculoskeletaal therapeutisch handelen, kennis delen (communiceren), maatschappelijk (professioneel handelen), wetenschappelijke onderbouwing, innoveren, coachen en het sturen van professionele samenwerkingen. Sinds begin 2019 ben ik werkzaam in een nieuw praktijk van Fysiotherapie4All op de locatie in Veenendaal bij de sportvestiging van Basic-Fit. Hiervoor ben ik 3 jaar werkzaam geweest op de locatie van Basic-Fit Ede-Centrum.’’

Specialisaties bij onze praktijk voor fysiotherapie Veenendaal

Binnen onze praktijk voor fysiotherapie in Veenendaal zijn we gespecialiseerd in verschillende behandelingsmethoden en therapieën. Hieronder een overzicht van deze specialismen:


 

Naast de zorg voor medische cliënten heerst er ook een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie, (sport)massages en medische testen is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van echografie en shockwavetherapie waardoor we klachten beter in beeld kunnen brengen en effectievere behandelmethoden in huis hebben. Daarnaast is het mogelijk om bij Fysiotherapie4All in groepsverband te revalideren. Hierbij kunnen mensen met een chronische indicatie zoals artrose, hart- en vaatziekten, longziekten en reuma in groepsverband revalideren. Op deze manier is het mogelijk elkaar te stimuleren en steunen tijdens de revalidatie.

Maak een afspraak met onze therapeuten

Wil je weten wat er mogelijk is binnen onze praktijk voor fysiotherapie in Veenendaal? Heb je bepaalde klachten en wil je een mogelijk behandelingsplan bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076-565 71 33 of vul ons online contactformulier in. Wij helpen je graag de volgende stap zetten richting een vitaler leven.