Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!


⭐⭐⭐⭐⭐
Fysiotherapie4all scoort een 9.1

Havenweg 13, Nijmegen

 

Fysiotherapie in Nijmegen op locatie

PremiumCare Fysiotherapie in Nijmegen (partner van Fysiotherapie4all) is gevestigd in een net gerenoveerde personal training gym en indoor bootcamp locatie. De behandelruimte sluit mooi aan op de personal training ruimte waardoor alle materialen en benodigdheden aanwezig zijn om u zo snel mogelijk te laten herstellen. De praktijk is daardoor erg geschikt voor het behandelen van sportblessures en het begeleiden van revalidatie trajecten.
Verder kunt u hier voor allerlei klachten behandeld worden. We zijn erg goed in het behandelen van nek, schouder, rug, heup en knie klachten.
Vanwege de start van deze praktijk kunt u nu tijdelijk alleen op maandag van 8:00 tot 22:00 uur langskomen. We willen dit zo snel mogelijk uitbreiden.


De locatie van fysiotherapie Nijmegen

De locatie van deze praktijk is gelegen op de Havenweg 13 in Nijmegen. Dichtbij het Honig complex. U kunt de aanwijzingen volgen op Google Maps. Eenmaal aangekomen bij het gebouw kunt u boven naast het gebouw of onder aan de helling parkeren. Als u boven parkeert loopt u langs de zijkant van het gebouw tot het einde, wanneer u aan uw linker hand een trap aantreft. Onder aan deze trap loopt u even rechtdoor en aan de linkerhand is de ingang. Als u onder parkeert wijzen de bordjes zich vanzelf.


Fysiotherapie Nijmegen werkt zonder contracten met zorgverzekeraars. 

PremiumCare Fysiotherapie Nijmegen werkt zonder contracten met de zorgverzekeraars. Dit heeft voor u gelukkig geen nadelen! Vanwege de recente start van deze praktijk betaalt u de eerste maanden geen kosten bij! Normaliter betaalt u zelf een kleine bijdrage van gemiddeld 5-6 euro bij per behandeling bij de meeste verzekeringen. Bij een uitgebreide verzekering betaalt u vaak niks bij! U kunt dus gerust kennis maken met onze praktijk zonder enige kosten eraan te hebben. Dus maak een afspraak of neem contact op als u vragen heeft!.


Wie is de fysiotherapeut in Nijmegen

Vincent Heijl

Vincent Heijl fysioterapeut nijmegen


Ik ben Vincent Heijl, geboren en woonachtig in Nijmegen. Ik ben in begin 2018 afgestudeerd van de HAN in Nijmegen als Fysiotherapeut. Ik ben sinds mijn afstuderen erg geïnteresseerd geraakt in triggerpoint behandelingen, sinds november 2018 heb ik de opleiding voor dry needling afgerond en kan ik mensen hier erg goed mee helpen. Ik combineer het behandelen van spieren door middel van dry needling, kinesio taping, manuele technieken en fysieke training om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ik zorg ervoor dat mensen zich gehoord, en oprecht begrepen voelen. Ik wil alles op alles zetten om u zo goed mogelijk te helpen.
Ik ben naast de eigenaar van PremiumCare Fysiotherapie en fysiotherapeut zijn, in mijn vrije tijd graag bezig met sporten, zoals fitness, hardlopen, squash en boksen.


  

De verschillende specialismen 

Bij onze praktijk voor fysiotherapie in Nijmegen kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. De specialismen binnen deze praktijk zijn de volgende:


Maak een afspraak voor een passende behandeling

Wil je zelf ervaren wat er binnen onze praktijk voor fysiotherapie in Nijmegen mogelijk is? Maak dan snel een afspraak via het online contactformulier. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen om al je vragen te stellen. Dit kan door te bellen naar 0412 – 404 035 of vul ons online contactformulier in.