Altijd direct een afspraak
Contracten met alle verzekeraars
Ook in de avonden en weekenden

Je bent in goede handen!

 

Contact

Fysiotherapie4all Ede
Locatie: Basic-Fit Ede Centrum
Grotestraat 61
6711 AJ Ede

 

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Ede en de regio. Fysiotherapie4All Ede is gevestigd binnen Basic-Fit Ede centrum. Wanneer je een afspraak wilt maken voor fysiotherapie hoeft je geen lid te zijn van het sportcentrum. Dit houdt in dat je samen met de fysiotherapeut begeleid zou kunnen worden in de fitnesszaal zonder extra kosten.

Fysiotherapie in Ede voor elke soort patiënt

Door deze praktische ligging van de praktijk binnen het sportcentrum, is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie, de praktijk uitermate geschikt voor preventie- of revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten. Bovendien kun je gebruikmaken van professionele apparaten. Door al deze faciliteiten kunnen we de patiënt trainen tot een optimaal niveau, waardoor de kans op een recidief vele malen kleiner is dan wanneer er niet getraind wordt.


De locatie van fysiotherapie Ede


Fysiotherapeuten Ede

Bram Leijssenaar

Bram Leijssenaar fysiotherapeut Ede


Bram Leijssenaar is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut, met specialisatie in de sport, aan de Hanzehogeschool in Groningen. Bram is gespecialiseerd in sportspecifieke revalidatie (zowel breedte als topsport), krachttraining, training in groepsverband en individuele begeleiding. Naast dit alles heeft Bram meerdere cursussen gevolgd, waaronder, triggerpoint de-activatie, manuele therapie en medical taping. Naast in de fysiotherapie, werkt Bram sinds 2008 intensief in de topsport. Dit doet hij als coach van volleybalteams in de eredivisie en nationale (junioren/senioren) teams. Zijn passie ligt vooral bij de (top)sportfysiotherapie, maar ook voor de algemene fysiotherapie kun je bij Bram in Ede terecht.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verschillende specialismen binnen deze praktijk

Bij onze praktijk voor fysiotherapie in Ede kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. De specialismen binnen deze praktijk zijn de volgende:


Maak een afspraak voor een passende behandeling

Wil je zelf ervaren wat er binnen onze praktijk voor fysiotherapie in Ede mogelijk is? Maak dan snel een afspraak via het online contactformulier. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen om al je vragen te stellen. Dit kan door te bellen naar 0412 – 404 035 of vul ons online contactformulier in.