Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact

Fysiotherapie4all Ede
Locatie: Basic-Fit Ede Centrum
Grotestraat 61
6711 AJ Ede

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Ede en de regio. Fysiotherapie-4all Ede is gevestigd binnen Basic-Fit Ede centrum. Wanneer u een afspraak wilt maken voor fysiotherapie hoeft u geen lid te zijn van het sportcentrum. Dit houdt in dat u samen met de fysiotherapeut begeleid zou kunnen worden in de fitnesszaal zonder extra kosten.

Door deze praktische ligging van de praktijk binnen het sportcentrum, is naast de reguliere behandelingen fysiotherapie, de praktijk uitermate geschikt voor preventie- of revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten. Bovendien kunt u gebruik maken van professionele apparaten. Door al deze faciliteiten kunnen we de patiënt trainen tot een optimaal niveau, waardoor de kans op een recidief vele malen kleiner is dan wanneer er niet getraind wordt.


De locatie van fysiotherapie Ede


Fysiotherapeuten Ede

Bram Leijssenaar

Bram Leijssenaar fysiotherapeut Ede


Bram leijssenaar is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut, met specialisatie in de sport, aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Bram is gespecialiseerd in sportspecifieke revalidatie (zowel breedte als topsport), krachttraining, training in groepsverband en inidviduele begeleiding. Naast dit alles heeft Bram meerdere curssusen gevolgd, waaronder, triggerpoint de-activatie, manuele therapie en medical taping.

Naast fysiotherapeut werkt Brams, sinds 2008, intensief in de topsport. Dit als coach van volleybalteams in de eredivisie en nationale (junioren/senioren) teams. Zijn passie ligt vooral bij de (top)sportfysiotherapie, maar ook voor de algemene fysiotherapie kunt u bij Bram in Ede terrecht.