Je bent in goede handen!

 

Contact 

Fysiosupport
Locatie: Fitland
Hedikhuizerweg 15
5222 BC 's-Hertogenbosch

FysioSupport 's-Hertogenbosch (partner van Fysiotherapie4all) is gevestigd in een pand van Fitland. Doordat de praktijk gevestigd is binnen Fitland, is de praktijk uitermate geschikt voor preventie-/ revalidatietrajecten voor sporters en pre- en postoperatieve patiënten. Denk hierbij aan een revalidatietraject na een VKB-reconstructie, nieuwe heup of knie. Om gebruik te maken van fysiotherapie hoef jij geen lid te zijn van het sportcentrum.

Fysiotherapie in Den Bosch wordt verzorgd door Fysiosupport (partner van Fysiotherapie4all). Fernand van der Doelen en Jan Klap zijn de fysiotherapeuten die met name behandelingen uitvoeren aan het bewegingsapparaat. De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in OriGENE therapie en het behandelen van rugklachten, knieklachten


Locatie

Fysiotherapie Den Bosch is gevestigd op Hedikhuizerweg 15. De praktijk . De praktijk ligt op ongeveer 5 minuten rijden van de A59 (knooppunt Engelen). Op de A59 pakt u afslag 46 en vervolgt u uw weg op de Rietveldenweg richting het centrum van 's-Hertogenbosch. Op de Rietveldenweg kiest u de eerste afslag naar rechts (om de Sligro heen), vervolgens gaat daarna de eerste straat naar links. Na ongeveer 100 - 200 meter rijden ziet u aan de linkerkant het sportcentrum Fitland. In deze vestiging is Fysiosupport gevestigd. U kunt uw auto of fiets bij de ingang van het gebouw parkeren. 

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie. Hier kunt u aangeven met welke fysiotherapeut en hoe laat u een afspraak hebt. Het receptiepersoneel helpt u dan verder.


Fysiotherapeuten in Den Bosch

Fernand van der Doelen

FysioSupport - Den Bosch - Fernand van der Doelen

Fernand van der Doelen is sinds 1995 werkzaam als fysiotherapeut. Fernand is gespecialiseerd in manuele therapie, hernia revalidatie, acute, subacute en chronische lage rugklachten, hoofdpijnklachten en heupproblematiek. Fernand is ingeschreven in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister) als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut. Naast het CKR is Fernand ook ingeschreven bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en de NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie).

Opleiding en ervaring

Doordat Fernand al een lange tijd actief is als fysiotherapeut heeft hij veel ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd. Hieronder vindt u een overzicht:

 • Fysiotherapie;
 • Manuele therapie;
 • Cyriax (orthopedische geneeskunde);
 • Mulligan (pijnloosmobilisatie van gewrichten);
 • Myofasciale triggerpoint massage;
 • Kinetic Control wervelkolom (stabilisatietraining);
 • Diverse cursussen en symposium over chronische lage rugklachten en centrale sensitisatie (overgevoeligheid van het centrale zenuwstelsel);
 • Origene cursussen
 • Neurodynamics (Shacklock) rug en benen (onderzoek en behandeling van zenuwaandoeningen);
 • Hoofdpijnklachten
 • Kinesiotaping (de kleurentape om spieren te prikkelen of juist te ontspannen).

Jan Klap

FysioSupport - Den Bosch - Jan Klap

Jan Klap is sinds december 2008 werkzaam bij FysioSupport. Op dit moment werkt hij voornamelijk in den Bosch waar veel cliënten met lage rugklachten worden gezien en behandeld volgens het OriGene concept. In 1990 is Jan afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Na diverse waarnemingen in Nederland heeft Jan 18 jaar in Duitsland gewerkt, waarvan 10 jaar als zelfstandige. Zijn voorkeur gaat uit naar actieve revalidatie om daarbij vooral de oorzaken van de klacht te beïnvloeden en niet alleen de symptomen.

Jan Klap staat ingeschreven in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister) als Algemeen Fysiotherapeut en heeft subspecialisaties in OriGENE fysiotherapie, revalidatie van de knie (o.a. VKB en knieprothese), schouder en wervelkolom. Naast zijn inschrijving in het CKR is Jan ook ingeschreven bij het KNGF (Koninklijk genootschap voor Fysiotherapie).


Naast de goede zorg voor onze patiëntenn heerst er een topsport klimaat binnen onze praktijk. Door middel van een goed verzorgde topsportrevalidatie en (sport)massages is het mogelijk om op topniveau te revalideren onder specifieke omstandigheden. Ook heeft onze praktijk de mogelijkheid gebruik te maken van het fitnesscentrum van Fitland. Hierdoor bieden we je de mogelijkheid om goed en sterk te revalideren, zodat je jouw sportactiviteiten kunt uitvoeren.