Je bent in goede handen!

Altijd direct een afspraak
Ook in de avonden en weekenden
Contracten met alle verzekeraars
Ruim 6.000 tevreden patiënten
Lid beroepsvereniging BIG geregistreerd

 

Contact
Full of Health Alkmaar
Langs doorgaande weg 
Edisonweg 1
1821 BN Alkmaar

Fysiotherapie praktijk Full of Health Alkmaar  (partner van Fysiotherapie4all) is gevestigd in hetzelfde pand als sportschool Full of Life. Hierdoor zijn alle mogelijke faciliteiten om te revalideren vrij toegankelijk voor patiënten zonder extra kosten ook een lidmaatschap is niet nodig. Mede door de nauwe samenwerking met de sportschool is de overstap naar zelfstandig sporten onder deskundige begeleiding mogelijk. Zowel de sportschool als de fysiotherapie is open van 7:00 tot 22:00 en in het weekend van 8:30 tot 14:00. Indien nodig doen wij ook behandelingen aan huis.

Bij ons staan de wensen en verwachtingen van de patiënt voorop. Vanuit een heldere en duidelijke diagnose stelling gaan we over tot een persoonlijk en doelgericht revalidatie traject gericht op een gezond bewegingsgedrag en het optimaal functioneren van de patiënt.


Locatie

Full of life health Alkmaar is gevestigd op Edisonweg 1. Dit ligt op de kruising met de Nieuwe schermerweg.

Vanuit Ring Alkmaar, Kooimeer. Vanuit de Ring Kooimeer volgt u de N242 richting Heerhugowaard. Na het viaduct neemt u de eerste afslag N243-N244 naar centrum, Oudorp omval, Hoorn, Zaanstad, Purmerend. Bij de stoplichten neemt u de afslag naar rechts richting Oudorp. Bij de 2e stoplichten ziet u aan de linkerkant Full of Life. U kunt parkeren voor de deur.

Vanuit Centrum Alkmaar. U gaat via de Friesebrug over en volgt u de richting Ring. Hierna vervolgt u de nieuwe schermerweg tot aan het einde met de kruising Oudorp op de Edisonweg. U vindt Full of Life Health aan uw rechterzijde.


Fysiotherapeuten in Alkmaar

Lars Pouw

Full of Health - Limmen - Lars Pouw
 
 
Lars Pouw is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heeft hij gewerkt bij onder andere revalidatiecentrum Heliomare op de polikliniek te Wijk aan Zee, hier heeft hij onder andere veel gewerkt met chronische pijnklachten, dystrofie en orthopedische revalidatietrajecten. Daarnaast heeft hij één seizoen de verzorging en fysiotherapie verzorgd bij een plaatselijke voetbalclub. Lars is begin 2017 begonnen met werken voor Full of Life health, eerst op de locatie in Diemen en tegenwoordig op de locatie Limmen en Alkmaar. Naast zijn interesse in Chronische pijnklachten en orthopedische klachten liggen zijn interesses op het gebied van ouderen en sportspecifieke klachten. Daarnaast is hij op dit moment bezig met oriëntatie op een specialisme.

 

Jérôme de Rijke

Full of Health - Alkmaar - Jérôme de Rijke
 
 
 
 
Jérôme de Rijke is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkelt in de (top)sport revalidatie waarin hij werkzaam is geweest in de hoofdklasse hockey, bij AH&BC en daarna als hoofdfysiotherapeut van Dames 1 bij Larensche mixed hockey club. Jérôme heeft de specialisatie Dry Needling in 2016 afgerond. Verder is hij een zeer sterke allround fysiotherapeut met ruime kennis over orthopedische revalidatie trajecten, knieklachten en lage rugklachten. Sinds eind 2017 is Jérôme het team van Full of Life Health gaan versterken in Limmen en Alkmaar.

Specialisaties

Bekijk onze specialismen:

U kunt terecht bij het team van Full of Life health Alkmaar voor al uw klachten. Niet alleen sporters maar ook orthopedische revalidaties, oefenprogramma’s voor het verbeteren van kwaliteit van leven of het optimaal functioneren met klachten. Zowel jong als oud kan terecht bij ons team. Door het unieke trainingsysteem van de sportschool met e-gym is alles op gewenst niveau af te stemmen. Ook is er een samenwerking met een diëtiste, bekkenbodemtherapeut en een kinderfysiotherapeut.